Nazad

Aktuelno

Dodijeljeni certifikati turističkim vodičima
13 Feb 2009

Federalni ministar okoliša i turizma dr. Nevenko Herceg sinoć je u Ljubuškom dodijelio certifikate o položenom stručnom ispitu za obavljanje usluga turističkog vodiča, za područja Zapadnohercegovačkog, Hercegovačko-neretvanskog i Kantona 10, saopćeno je iz ovog ministarstva. Certifikate je dobilo 35 osoba koje su položile ispit pred ispitnom komisijom Federalnog ministarstva okoliša i turizma 30. siječnja/januara 2009. godine, a u cilju unapređenja i podizanja kvalitete turističkih usluga, očuvanja i stvaranja prepoznatljivog turističkog okruženja, te razvijanja svijesti o važnosti gospodarskih, društvenih i drugih učinaka turizma.

- Federalno ministarstvo okoliša i turizma će i u budućnosti raditi na educiranju turističkih vodiča, čiji će temeljni cilj biti razvoj turizma i promocija cijele Bosne i Hercegovine kao turističke destinacije - kazao je ministar Herceg, čestitajući turističkim vodičima.

Certifikati su dodijeljeni u sklopu VINO FEST-a, Drugog međunarodnog festivala vina, sira i pršuta, koji se u Ljubuškom održava 12. i 13. veljače/februara ove godine.

Prvi dan održavanja Festivala upriličena je izložba vina, sira i pršuta, kao i predstavljanje Visoke vinske akademije Slavonskog Broda, a za drugi dan je najavljena prezentacija i degustacija vina, sira i pršuta.

 

 
Četvrtak,
09. travanj 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE