Nazad

Aktuelno

Ministar Osmanović primio delegaciju STK STENS Sarajevo
07 Feb 2014

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Adil Osmanović primio je danas u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu delegaciju Stonoteniskog kluba STENS Sarajevo na čelu s predsjednikom Zilhadom Forićem.

Forić je zahvalio ministru Osmanoviću na stalnoj potpori koju pruža ovom klubu i obavijestio ga o rezultatima koje ostaruju njegovi članovi.

- Iako smo mlad klub, zahvaljujući vrsnim trenerima, radu i zalaganju naših članova u takmičenjima koje organizira Stonoteniski savez BiH, dokazujemo da smo jaka ekipa, ali moramo naglasiti da to ne bi bilo moguće bez vaše stalne podrške - rekao je Forić.

Inače, STK STENS Sarajevo je jedini klub u Bosni i Hercegovini koji ima ekipe u svim kategorijama i jedini klub u BiH koji za djecu grada Sarajeva organizuje besplatnu školu stonog tenisa u cilju popularizacije ovog sporta u našoj zemlji.

Ministar Osmanović, koji je i počasni predsjednik ovog kluba, je naglasio da će i dalje, pored teške situacije u kojoj se nalazimo, u okviru svojih mogućnosti nastojati pomagati ovom klubu da bi se njegovi članovi što više posvetili igri i treninzima, ne opterećujući se materijalnom situacijom.

- Ponosan sam na sazrijevanje ovog kluba te vam u svoje, ali i uime Federalne vlade, želim mnogo uspjeha na domaćim i međunarodnim takmičenjima - rekao je ministar Osmanović, te izrazio zadovoljstvo što će uspjesi članova STK STENS Sarajevo olakšati privlačenje sponzora.

 
Četvrtak,
02. travanj 2020.
Nacrt pravila za izradu zakona i drugih propisa FBiH
VIŠE