Na temelju članka 19. stavak 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02; 19/03, 2/06 i 8/06) i stavka 12. točka 59, Memoranduma o razumijevanju za uspostavljanje Fonda za reformu javne uprave između Odjela za međunarodni razvitak Ujedinjenog Kraljevstva, Agencije za međunarodni razvitak i suradnju Švedske, Ministarstva za razvitak i suradnju Holandije i Delegacije Europske komisije u Bosni i Hercegovini i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, Vlade Republike Srpske, Vlade Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine i Ministarstva financija i trezora Bosne i Hercegovine,. Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 25. sjednici održanoj 17. studenoga 2011. godine, donijela je

 

O D L U K U

O DAVANJU SUGLASNOSTI NA NACRT ANEKSA III
MEMORANDUMA O RAZUMIJEVANJU ZA
USPOSTAVLJANJE FONDA ZA REFORMU JAVNE
UPRAVE

 

I

 

Daje se suglasnost na Nacrt Aneksa III Memoranduma o razumijevanju za uspostavljanje Fonda za reformu javne uprave između Odjela za međunarodni razvitak Ujedinjenog Kraljev­stva, Agencije za međunarodni razvitak i suradnju Švedske, Ministarstva za razvitak i suradnju Holandije i Delegacije Europske komisije u Bosni i Hercegovini i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, Vlade Republike Srpske, Vlade Brčko Distrikta Bosne i Herce­govine i Ministarstva financija i trezora Bosne i Hercegovine (u daljnjem tekstu; Aneks III Memoranduma).

 

II

 

Ovlašćuje se Nerrnin Nikšić, premijer/predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine da u ime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine potpiše Aneks III Memoranduma.

 

III

 

Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

V broj 1253/11
17. studenoga 2011. godine
Sarajevo

Premijer
Nermin Nikšić, v. r.