Temeljem čl. 30. i 40. Zakona o izvršavanju Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj 81/09) na prijedlog federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 135. sjednici održanoj 18. veljače 2010. godine, donijela je

 

O D L U K U

O USVAJANJU PROGRAMA UTROŠKA SREDSTAVA
SA KRITERIJIMA RASPODJELE SREDSTAVA
"TRANSFER ZA VETERINARSTVO" UTVRĐENOG PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA 2010. GODINU FEDERALNOM MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, VODOPRIVREDE I ŠUMARSTVA

 

I

 

Usvaja se Program utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava "Transfer za veterinarstvo" utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu (u daljnjem tekstu: Program).
Sredstva za realizaciju Programa iz stavka 1. ove taćke isplatit će se sa pozicije 614400 "Transfer za veterinarstvo", utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj 81/09) u iznosu od 2.250.000 KM (u daljnjem tekstu: Proračun).

 

II

 

Program iz točke I ove Odluke sastavni je dio ove Odluke.

 

III

 

Sredstva iz točke I ove Odluke isplatit će se na teret Proračuna razdjel 24. sa pozicije 614400 "Transfer za veterinarstvo".
Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumar­stva (u daljnjem tekstu: Federalno ministarstvo) će Programom ras­poređena sredstva doznačiti njihovim korisnicima koji su ih dužni koristiti sukladno Zakonu o izvršavanju Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu i Zakonom o veterinarstvu.

 

IV

 

Za realizaciju ove Odluke zadužuju se Federalno ministar­stvo i Federalno ministarstvo financija/Federalno ministarstvo financija, svatko u okviru svoje mjerodavnosti.

 

V

 

O utrošenim sredstvima iz točke I ove Odluke Federalno ministarstvo će podnositi tromjesečno izvješće Federalnom ministarstvu financija/Federalnom ministarstvu finansija.

 

VI

 

Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u
"Službenim novinama Federacije BiH".

 

Broj 116/10
18. veljače 2010. godine
Sarajevo

Premijer
Mustafa Mujezinović, v. r.