Na temelju članka 19. stavak 2. Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), na prijedlog direktora Ureda Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za zakonodavstvo i usklađenost sa propisima Europske unije, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 50. sjednici održanoj 31. ožujka 2008. godine, donosi


O D L U K U

O ODOBRAVANJU UTROŠKA SREDSTAVA
UTVRĐENIH PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I
HERCEGOVINE ZA 2008. GODINU ZA FINANCIRANJE
UDRUŽENJA "CENTAR EUROPSKOG PUTA U BiH"


I


Odobrava se utrošak sredstava utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2008. godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj 97/07) u iznosu od 40,000,00 KM za financiranje Udruge "Centar europskog puta u BiH".


II


Sredstva iz točke I ove Odluke isplatit će se na teret sredstava Ureda Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za zakonodavstvo i usklađenost sa propisima Europske unije (u daljnjem tekstu: Ured) utvrđenih u razdjelu 12. ekonomski kod 614300 - "Transfer za udrugu za harmoniziranje propisa entiteta i BiH sa propisima Europske unije" Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2008. godinu.


III


Udruga "Centar europskog puta u BiH" dužna je tromjesečno izvještavati Ured o utrošku sredstava iz točke I ove Odluke.


IV


O utrošku sredstava iz točke I ove Odluke Ured će tromjesečno izvještavati Federalno ministarstvo financija -Federalno ministarstvo finansija i Vladu Federacije Bosne i Hercegovine.


V


Za realizaciju ove Odluke zadužuju se Federalno ministarstvo financija - Federalno ministarstvo finansija i Ured, svatko u okviru svoje nadležnosti.


VI


Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u "Službenim novinama Federacije BiH".


V broj 229/08
31. ožujka 2008. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Nedžad Branko vic, v.r.