Na temelju članka 32. Zakona o proračunima-budžetima u Federaciji Bosne i Hercegovine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 20/98) i točke II. Odluke o privremenom financiranju Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj-ožujak 2006. godine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 74/05), Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donosi


O D L U K U

O ODOBRAVANJU IZDVAJANJA SREDSTAVA IZ
ODLUKE O PRIVREMENOM FINANCIRANJU
FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA
RAZDOBLJE SIJEČANJ-OŽUJAK 2006. GODINE
FEDERALNOM MINISTARSTVU FINANCIJA-
FEDERALNOM MINISTARSTVU FINANSIJA –
POREZNOJ UPRAVI FEDERACIJE BOSNE
I HERCEGOVINE – KANTONALNOM POREZNOM
UREDU MOSTAR, ZA NABAVU
NAMJEŠTAJA I OPREME


I


Iz Odluke o privremenom financiranju Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj-ožujak 2006. godine (''Službene novine Federacije BiH'', broj 74/05) odobrava se izdvajanje sredstava Federalnom ministarstvu financija – Federalnom ministarstvu finansija – Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine – Kantonalnom poreznom uredu Mostar, za nabavu namještaja i opreme u iznosu od 204.288,64 KM.


II


Sredstva iz točke I. ove Odluke će biti isplaćena sa pozicije ''Tekuća pričuva Vlade Federacije'' iz Odluke o privremenom financiranju Federacije Bosne i Hercegovine za period siječanj-ožujak 2006. godine.


III


Za realiziranje ove Odluke zadužuju se Federalnom ministarstvo financija – Federalno ministarstvo finansija i Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine – Kantonalni porezni ured Mostar, svatko u okviru svoje nadležnosti.


IV


Ova Odluka stupa na snagu narednog dana od dana objave u ''Službenim novinama Federacije BiH''.


V broj 47/06
8. ožujka 2006. godine
Sarajevo

Premijer
dr. Ahmet Hadžipašić, v.r.