Aktuelno

Održana komemoracija Vjekoslavu Mandiću
09 Oct 2021

 

Kolege, prijatelji i obitelj oprostili su se od preminulog federalnog ministra zdravstva Vjekoslava Mandića na komemoraciji upriličenoj na u Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
 
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić kazao je, tom prigodom, kako je suradnja s ministrom Mandićem uvijek bila iznimna.
 
- Drugačija nije mogla ni biti s nekim tko je bio stručnjak, profesionalac i čovjek s velikim iskustvom. Bio je nenametljiv, ali principijelan, odgovoran i uvijek s argumentima. Sve ove godine zajedničkog rada potvrdili su ono o čemu su mi pričali o ministru Mandiću - istaknuo je Novalić.
 
Dodao je kako je Mandić uvijek donosio razumne odluke u korist građana.


 
Ministar Mandić je, prema riječima predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, bio čovjek koji je predano obavljao humani liječnički posao.
 
- Bila je čast poznavati vašeg i našeg Vijeku, koji je u našim životima ostavio neizbrisiv trag. Uvijek kada smrt dotakne nam bliske osobe zastanemo prisjećajući se svih zajedničkih trenutaka, razgovora – poručio je Čavara.
 
Tajnica Federalnog ministarstva zdravstva Snježana Bodnaruk kazala je kako će Vjekoslava Mandića pamtiti kao čovjeka koji je povjerene dužnosti obavljao profesionalno, posvećenog struci i pacijentima.
 
Ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ante Kvesić poručio je kako smo odlaskom Vjekoslava Mandića svi izgubili velikog čovjeka, sposobnog i privrženog.
 
Subota,
04. decembar 2021.
;">
VIŠE