Aktuelno


Premijer Novalić primio ambasadoricu Hohmann

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić primio je danas u nastupnu posjetu novoimenovanu ambasadoricu Savezne Republike Njemačke u BiH Christiane Constanze Hohmann.

Više
Aukcija trezorskih zapisa FBiH

Federalno ministarstvo financija je, na današnjoj aukciji putem Sarajevske burze vrijednosnih papira, ponudilo na prodaju 2.000 trezorskih zapisa Federacije Bosne i Hercegovine s rokom dospijeća od tri mjeseca, ukupne nominalne vrijednosti 20.000.000 KM.

Više
Delegacija Saveza udruženja penzionera u Vladi Federacije BiH

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača, sa saradnicima, te predstavnici Federalnog ministarstva finansija bili su domaćini današnjeg sastanka u sjedištu Vlade FBiH na kojem su razmotreni zahtjevi Izvršnog odbora Saveza udruženja penzionera/umirovljenika u Federaciji BiH od 11. avgusta ove godine.

Više
Seminar o zapošljavanju boračkih kategorija

Predstavnici Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata i korodinacije boračkih organizacija su, na seminaru o projektima zapošljavanja i samozapošljavanja boraca i članova njihovih porodica održanom u Fojnici, apelirali na poštivanje normi o boračkim pravima, odnosno na prednost boraca u projektima zapošljavanja.

Više
Posjeta Livnu i Glamoču

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević je danas boravio u radnoj posjeti Livnu i Glamoču.

Više
Ministar Bukvarević na svečanosti u Olovu

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević danas je u Olovu prisustvovao obilježavanju Dana ove općine.

Više

ARHIVA
Srijeda,
24. august 2016.
ARHIVA